Piura Gezichtsbehandelingen

Ontspan en geniet van een op maat gemaakte beauty gezichtsbehandeling met de producten van PIURA.

PIURA producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en bestaan uit natuurlijke ingrediënten van planten, bloemen, vruchten, kruiden en al het moois wat de natuur ons biedt, met o.a. ALOË VERA, AVOCADO, AÇAI BESSEN, AQUA CACTEEN, OLIJVEN, PAARSE ORCHIDEE EN ZWARTE QUINOA.

Iedere behandeling wordt op uw wensen en behoefte van de huid afgestemd, met specifieke producten.

Na een behandeling is uw huid weer stralend, vitaal en vol met kracht. Dit resultaat kunt u behouden door thuis de dagelijkse verzorging voort te zetten met de producten van PIURA.

Alle Piura behandelingen zijn geschikt voor zowel hem als haar en ook voor de donkere huid.

PIURA Korte Gezichtsbehandeling 30 min € 37,00

Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, dag/nachtverzorging.
PIURA Basis Gezichtsbehandeling 45 min € 52,00

Dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, modelleren van de wenkbrauwen, masker, hand- of voetmassage, dag/nachtverzorging.
PIURA Basis Extra Gezichtsbehandeling 60 min € 61,00

dubbele reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, modelleren van de wenkbrauwen, masker, hand- of voetmassage, dag/nachtverzorging. Extra keuze uit rug- of gezichtsmassage.
PIURA Complete Gezichtsbehandeling 75 min € 70,00
rug massage, dubbele reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, modelleren van de wenkbrauwen, masker, hand- of voetmassage, gezichtsmassage, dag/nachtverzorging.
PIURA Luxe Gezichtsbehandeling 75 min € 81,00
rug massage, dubbele reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, modelleren van de wenkbrauwen, Keuze uit een upgrade masker of glycool peeling, hand- of voetmassage, gezichtsmassage, dag/nachtverzorging.
PIURA Upgrade:
De basis, basis extra, complete en luxe gezichtsbehandelingen kunnen worden uitgebreid met onderstaande upgrades. We adviseren je graag wat past bij jouw huid.
Glycool peeling € 12,00                                  
Luxe masker, keuze uit: Collageen, Kruiden of Brightening & Anti Aging € 12,00   
Piura Bio Peeling
De professionele dieptereiniging van de huid, de hulp bij huidproblemen zoals een onzuivere of verwaarloosde huid, littekens en hyperpigmentatie, oudere huid, vale/grauwe huid, grove poriën, vette gecombineerde huid.
Jarenlang onderzoek heeft geresulteerd in een unieke bio peeling. Dit is een kruidenpeeling met nieuw ontdekte werkstoffen. De Piura Bio Peeling is gebaseerd op de werking van verschillende kruiden, zuren, extracten en plantoliën (100% natuurlijk).
Waar veel peelings alleen aan de oppervlakte werken, activeert en stimuleerd de Piura Bio Peeling de huid ook van binnenuit.

Bij de 1e Piura Bio Peeling zitten de volgende producten inbegrepen:

Herbal Recovery Concentrate; een serum voor voeding, zuurstof, herstel en hydratatie €44,75

Cream like a shade SPF 50; een zon bescherming crème met spf 50 €27,95

Het is belangrijk om enige tijd na de behandeling (naast je reinigingsproducten en verzorging van Piura) deze 2 producten te gebruiken voor thuis, om zo de huid na de behandeling te herstellen, te voeden en het resultaat te blijven behouden.
Piura Bio Peeling 1e Behandeling € 153,00
Piura Bio Peeling vervolg Behandeling € 81,00
Diamond dermabrasie extra bij een PIURA behandeling € 24,00


De Diamond Dermabrasie is een mooie behandeling om de dode en beschadigde huidcellen van de huid te verwijderen. Hierdoor verstevigt het bindweefsel zich en wordt de aanmaak van nieuwe cellen – door de verhoogde doorbloeding – gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe, waardoor de huid glad aanvoelt en er heerlijk fris uitziet.

Kan alleen geboekt worden in combinatie met een van onze PIURA gezichtsbehandelingen.
Microneedling per behandeling € 85,00
4e behandeling in een kuur € 65,00


Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in de huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren uw huid actief te worden.
De speciale werkstoffen hyaluronzuur of retinol (vit A) die wij hierbij op de huid aanbrengen kunnen via deze kanaaltjes diep in de huid worden opgenomen.
Na de behandeling hersteld de huid zich weer snel en sluiten de geopende kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Groeifactoren komen vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine stimuleren.
Harsen
Hele benen€57,00
Onderbenen € 31,00
Rug€ 26,00
Bikinilijn€ 27,00
Oksels€ 22,00
Bovenlip of kin€ 15,00
Bovenlip en kin€ 20,00
Kaaklijn€ 15,00
Bovenlip, kin en kaaklijn€ 23,00
Verven & Epileren

Epileren € 15,00
Verven Wenkbrauwen € 13,00
Verven Wimpers € 16,00
Verven Wimpers en Wenkbrauwen€ 25,00
Verven Wenkbrauwen en Epileren € 23,00
Verven Wimpers en Epileren€ 25,00
Verven Wimpers en Wenkbrauwen en Epileren €33,00
Hybride Brows: Waxen en kleuren met Hybride (Bij Hybride Brows blijft de kleur 7-10 dagen op de huid en wel 7 weken op de haren zitten)€ 35,00
Make-up

Dag-, avond- of feestmake-up€ 35,00
Bruidsmake-up incl. Proefmake-up € 100,00
extra kosten voor Bruidsmake-up aan huis (per adres) € 20,00