Previous
Next

Micro Needling

Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in de huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren uw huid actief te worden.
De speciale werkstoffen hyaluronzuur of retinol (vit A) die wij hierbij op de huid aanbrengen kunnen via deze kanaaltjes diep in de huid worden opgenomen.
Na de behandeling hersteld de huid zich weer snel en sluiten de geopende kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Groeifactoren komen vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine stimuleren.
De behandeling is niet onaangenaam of pijnlijk. Wel wordt de huid weer:
-Voller, Gladder ,Steviger en Egaler van kleur en zal minder snel verslappen. Ook zullen de poriën verfijnen en verstrakken en littekens verminderen. En pigmentvlekken worden minder zichtbaar.
Afhankelijk van het doel en de conditie van de huid adviseren wij om 3 tot 6 keer te behandelen met tussenpozen van minimaal 28 dagen. En daarna als onderhoud 3 tot 4 keer per jaar. Het effect kan ongeveer 2 jaar aanhouden!
Bij het behandelen van littekens adviseren wij om de 14 dagen te behandelen tot het gewenste resultaat is bereikt.
Advies voor thuis
Bij een microneedling kuur is het van belang dat de juiste nabehandelingsproducten thuis worden gebruikt om de behandeling te optimaliseren, de huid te versterken en herstellen. Dezelfde werkstoffen die in de behandeling worden gebruikt, komen terug in de producten.


Houdt er bij het maken van de afspraak rekening mee dat je de 1e 24 uur na de behandeling geen cosmetica op de huid mag aanbrengen dus ook geen make-up! Ook geen reiniging of crème, niet sporten geen sauna of zonnebank.

 

Acne

Relax en Care is ook gespecialiseerd in (en gediplomeerd voor) Acnebehandelingen. Heb jij last van puistjes en is je huid vaak onrustig of erg vet? Maak gerust eens een afspraak. Dan kunnen we samen een behandelplan opstellen om jouw huid te verbeteren.

(De meeste verzekeringen vergoeden deze behandelingen. Je krijgt een factuur die je daarna kunt indienen bij je verzekering.

Neem bij je eerste afspraak je zorgpasje mee, zodat we voor jou alle gegevens op die factuur kunnen zetten.)

Peeling

Previous
Next

Een mooie gladde en vlekkeloze huid, wie wil dat nu niet? Relax & Care maakt het mogelijk met een  behandeling van PIURA.

Glyol Peeling,

Alle behandelingen kunnen we indien nodig upgraden met het gebruik van een Glycol Peeling, voor een frissere huid.

De peeling hebben we in verschillende variaties. Wij kijken samen met u welke variatie het meest geschikt is voor uw huid. Vaak bouwen we de sterkte van de peeling langzaam op. Deze peeling is geschikt voor iedereen die huidverjonging wenst, maar niet wenst te vervellen! Fijne rimpels, huidveroudering, grauwe huid/rokershuid, grove poriën, acne en pigmentvlekken zijn perfect te behandelen met deze peeling. Het mooiste resultaat behaal je in een kuurverband van 4 weken waarbij we elke week een peeling doen. Zo kunnen we de intensiteit van de behandelingen opbouwen. Als u daarnaast ook de bijbehorende producten voor thuis gebruikt, zult u echt mooie resultaten gaan zien.

PIURA Bio Peeling

De Piura Bio Peeling is een professionele dieptereiniging van de huid, Dit is een ideale behandeling bij huidproblemen zoals een onzuivere of verwaarloosde huid, littekens en hyperpigmentatie, oudere huid, vale/grauwe huid, grove poriën, vette gecombineerde huid.

Jarenlang onderzoek heeft geresulteerd in een unieke bio peeling. Dit is een kruidenpeeling met nieuw ontdekte werkstoffen. De Piura Bio Peeling is gebaseerd op de werking van verschillende kruiden, zuren, extracten en plantoliën (100% natuurlijk). Waar veel peelings alleen aan de oppervlakte werken, activeert en stimuleert de Piura Bio Peeling de huid ook van binnenuit.

Voor meer informatie kunt u altijd een afspraak maken voor een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek.

Dermabrasie

Diamond dermabrasie behandeling

Voor iedereen die de huid wil verbeteren is dit een geweldige, effectieve ervaring!
Het doel van de Dermabrasiebehandeling is de huid vernieuwen en verjongen door het verwijderen van dode en beschadigde huidcellen èn het intensief reinigen van de poriën in de huid. Hierdoor verstevigt het bindweefsel zich en wordt de aanmaak van nieuwe cellen – door de verhoogde doorbloeding – gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe, waardoor de huid glad aanvoelt en er heerlijk fris uitziet..

De Dermabrasiebehandeling biedt voordelen voor de volgende huidtypen:

* De rijpere droge huid met fijne lijntjes
* De vette onzuivere huid met grove poriën
* De grauwe vermoeide huid die geen enkele vitaliteit toont
* De ongelijk getinte huid
* De huid met oppervlakkige littekens
* De huid die verfrist en gevoed wil worden voor een speciale gelegenheid.

Voor meer info kunt u een afspraak maken voor een gratis intake!

Bel 06 18 46 60 24