Previous
Next

Acne

Relax en Care is ook gespecialiseerd in (en gediplomeerd voor) Acnebehandelingen. Heb jij last van puistjes en is je huid vaak onrustig of erg vet? Maak gerust eens een afspraak. Dan kunnen we samen een behandelplan opstellen om jouw huid te verbeteren.

(De meeste verzekeringen vergoeden deze behandelingen. Je krijgt een factuur die je daarna kunt indienen bij je verzekering.

Neem bij je eerste afspraak je zorgpasje mee, zodat we voor jou alle gegevens op die factuur kunnen zetten.)

Peeling

Previous
Next

Een mooie gladde en vlekkeloze huid, wie wil dat nu niet? Relax & Care maakt het mogelijk met een  behandeling van PIURA.

Glyol Peeling,

Alle behandelingen kunnen we indien nodig upgraden met het gebruik van een Glycol Peeling, voor een frissere huid.

De peeling hebben we in verschillende variaties. Wij kijken samen met u welke variatie het meest geschikt is voor uw huid. Vaak bouwen we de sterkte van de peeling langzaam op. Deze peeling is geschikt voor iedereen die huidverjonging wenst, maar niet wenst te vervellen! Fijne rimpels, huidveroudering, grauwe huid/rokershuid, grove poriën, acne en pigmentvlekken zijn perfect te behandelen met deze peeling. Het mooiste resultaat behaal je in een kuurverband van 4 weken waarbij we elke week een peeling doen. Zo kunnen we de intensiteit van de behandelingen opbouwen. Als u daarnaast ook de bijbehorende producten voor thuis gebruikt, zult u echt mooie resultaten gaan zien.

PIURA Bio Peeling

De Piura Bio Peeling is een professionele dieptereiniging van de huid, Dit is een ideale behandeling bij huidproblemen zoals een onzuivere of verwaarloosde huid, littekens en hyperpigmentatie, oudere huid, vale/grauwe huid, grove poriën, vette gecombineerde huid.

Jarenlang onderzoek heeft geresulteerd in een unieke bio peeling. Dit is een kruidenpeeling met nieuw ontdekte werkstoffen. De Piura Bio Peeling is gebaseerd op de werking van verschillende kruiden, zuren, extracten en plantoliën (100% natuurlijk). Waar veel peelings alleen aan de oppervlakte werken, activeert en stimuleert de Piura Bio Peeling de huid ook van binnenuit.

Voor meer informatie kunt u altijd een afspraak maken voor een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek.

Dermabrasie

Diamond dermabrasie behandeling

Voor iedereen die de huid wil verbeteren is dit een geweldige, effectieve ervaring!
Het doel van de Dermabrasiebehandeling is de huid vernieuwen en verjongen door het verwijderen van dode en beschadigde huidcellen èn het intensief reinigen van de poriën in de huid. Hierdoor verstevigt het bindweefsel zich en wordt de aanmaak van nieuwe cellen – door de verhoogde doorbloeding – gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe, waardoor de huid glad aanvoelt en er heerlijk fris uitziet..

De Dermabrasiebehandeling biedt voordelen voor de volgende huidtypen:

* De rijpere droge huid met fijne lijntjes
* De vette onzuivere huid met grove poriën
* De grauwe vermoeide huid die geen enkele vitaliteit toont
* De ongelijk getinte huid
* De huid met oppervlakkige littekens
* De huid die verfrist en gevoed wil worden voor een speciale gelegenheid.

Voor meer info kunt u een afspraak maken voor een gratis intake!

Bel 06 18 46 60 24