Huidverbetering
Relax en Care is ook gespecialiseerd in (en gediplomeerd voor) Acnebehandelingen. Heb jij last van puistjes en is je huid vaak onrustig of erg vet? Maak gerust eens een afspraak. Dan kunnen we samen een behandelplan opstellen om jouw huid te verbeteren.
(De meeste verzekeringen vergoeden deze behandelingen. Je krijgt een factuur die je daarna kunt indienen bij je verzekering. Neem bij je eerste afspraak je zorgpasje mee, zodat we voor jou alle gegevens op die factuur kunnen zetten.)


Peeling


Een mooie gladde en vlekkeloze huid, wie wil dat nu niet? Relax & Care maakt het mogelijk met een de behandelingen van Pascaud.
Bij alle Pascaud behandelingen maken we indien nodig gebruik van AHA en BHA peelings voor een frissere huid.
De AHA peelings hebben we in verschillende variaties. Lactic Acid 15% en 30% en Glycolic acid 30 % en 50 % . Deze peelings zijn geschikt voor iedereen die huidverjonging wenst, maar niet wenst te vervellen! Fijne rimpels, huidveroudering, grauwe huid/rokershuid, grove poriën, acne en pigmentvlekken zijn perfect te behandelen met deze peeling. Het mooiste resultaat behaal je in kuurverband van 4 weken waarbij we elke week een peeling doen zo kunnen we de intensiteit van de behandelingen opbouwen. Als u daarbij ook de bijbehorende producten voor thuis gebruikt zult u echt mooie resultaten gaan zien.

De BHA peeling bevat 20% salicylzuur. Salicylzuur lost verstoppingen in de poriën op en vermindert de verhoorning. De huid wordt schoon, glad en de huidstructuur verfijnt. Na de behandeling kan de huid lichte schilfering vertonen.

Voor meer informatie kunt u altijd een afspraak maken voor een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek.

voorfoto na

 

 

 


Dermabrasie


Hydro-580

 

 

 Diamond dermabrasie behandeling

Voor iedereen die de huid wil verbeteren is dit een geweldige, effectieve ervaring!
Het doel van de Dermabrasiebehandeling is de huid vernieuwen en verjongen door het verwijderen van dode en beschadigde huidcellen èn het intensief reinigen van de poriën in de huid. Hierdoor verstevigt het bindweefsel zich en wordt de aanmaak van nieuwe cellen – door de verhoogde doorbloeding – gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe, waardoor de huid glad aanvoelt en er heerlijk fris uitziet..

De Dermabrasiebehandeling biedt voordelen voor de volgende huidtypen:

* De rijpere droge huid met fijne lijntjes
* De vette onzuivere huid met grove poriën
* De grauwe vermoeide huid die geen enkele vitaliteit toont
* De ongelijk getinte huid
* De huid met oppervlakkige littekens
* De huid die verfrist en gevoed wil worden voor een speciale gelegenheid.

Voor meer info kunt u een afspraak maken voor een gratis intake!

Bel 06 18 46 60 24