Relax & Care, what can I say more?

Onze salon staat voor ontspanning en verzorging.
Waarbij ontspanning voorop staat, maar verzorging ook met een hoofdletter wordt geschreven.

Relax & Care biedt vele soorten behandelingen gericht op huidverbetering en of gewoon lekker voor de ontspanning. Wij behandelen bij elke klant de huid met liefde met daarbij de juiste aandacht voor de persoon achter de huid.

Als je bij ons binnenstapt laat de sfeer, de geur en de muziek je al direct ontspannen. Wij streven ernaar om elke klant tevreden en vooral relaxed de deur uit te laten gaan.

Om de klant echt te laten ontspannen hebben we aan de meeste behandelingen een massage toegevoegd. Klanten komen bij ons omdat het vertrouwd voelt, ze voelen zich op hun gemak en we luisteren naar de wens van de klant.

Petronella

Hoi, ik ben Petronella Koelewijn – Beekhuis. Ik ben al sinds 2004 werkzaam als schoonheidsspecialiste. Toen ik net klaar was met mijn opleiding ben ik direct voor mijzelf begonnen. Daar heb ik veel van geleerd en ’t bracht me de nodige ervaring.

Maar stiekem wilde ik meer uitdaging en ook nog meer nieuwe dingen leren. Dus ben ik bij een Welnesscentrum in Bunschoten/Spakenburg aan de slag gegaan. Mijn volgende stap was naar een grote salon in het Gooi.

In beide functies heb ik volop met plezier gewerkt, veel geleerd èn de gezochte, nieuwe ervaringen opgedaan.

Toen begon het te kriebelen; ik wilde eigenlijk weer zelfstandig aan het werk. Mijn werk is mijn passie; ik kan er al mijn energie in kwijt! Die spannende stap om weer zelf het heft in handen te nemen, heb ik genomen! Met meer kennis en ervaring dan voorheen ben ik opnieuw voor mezelf begonnen.

Ik werk nog elke dag met plezier in mijn salon, en vind het belangrijk te luisteren naar de wens van mijn klant, zodat elke klant een behandeling en advies op maat krijgt. Daarvoor gebruik ik vanuit mijn brede ervaring, bij voorkeur, de kwalitatief hoogwaardige producten van Piura. Dan weet ik zeker dat mijn klanten na de behandeling tevreden de deur uitgaan. En dát maakt mij dan weer blij!

Fleur

Hoi mijn naam is Fleur, ik ben getrouwd en moeder van 2 jonge kinderen.
Ik werk met heel veel plezier bij Relax & Care en vind het ontzettend leuk om samen met Petronella, klanten blij te maken met onze heerlijke behandelingen.

Advies geven en samen met de klant kijken wat bij haar of hem past op het gebied van huidverzorging is voor mij een belangrijk uitgangspunt in de salon.

Een heerlijk ontspannende behandeling geven of de wenkbrauwen verven en waxen, ik vind alles leuk om te doen!

Ik hoop u snel te zien in onze prachtige salon!