Prijslijst

Diverse behandelingen om de huid te verbeteren

Ahava Gezichtsbehandelingen:
Ahava, staat voor liefde. Ahava producten voelen als pure verwennerij voor je huid. De producten worden gemaakt op basis van mineralen en planten uit de Dode Zee, de ultieme spa van de wereld!
Geef uw huid natuurlijke, huidvriendelijke ingrediënten.

Water, zout, modder en planten uit de Dode Zee ondersteunen een gezonde huid. Alle heerlijke verzorgingsproducten van AHAVA halen hun kracht uit de beste huidvriendelijke schatten uit deze magische regio. Deze actieve ingrediënten worden ondersteund door een verscheidenheid aan botanische extracten uit andere “extreme” streken. De combinatie van EcoCert gecertificeerde formules en heerlijke verzorgingsproducten hebben samen een verjongende werking op de huid en herstellen haar natuurlijke schoonheid.
Ahava Korte Gezichtsbehandeling 25 min 28,00

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, dag/nachtverzorging.
Ahava Basis Gezichtsbehandeling 45 min € 47,00

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, masker, hand- of voetmassage dag/nachtverzorging.
Ahava Basis Extra Gezichtsbehandeling 60 min € 56,00
Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, masker, hand- of voetmassage dag/nachtverzorging. Extra keuze uit rug-of gezichtsmassage.
Ahava Complete Gezichtsbehandeling 75 min € 64,00
Rugmassage, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, masker, hand- of voetmassage, gezichtsmassage, dag/nachtverzorging.
Ahava Luxe Gezichtsbehandeling 90 min € 77,00
Rugmassage, reiniging, intensieve reiniging met de skinscrubber, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, masker, hand- of voetmassage, gezichtsmassage, huid verbeterend ampul insluizen, dag/nachtverzorging.
Pascaud Gezchtsbehandelingen
Als expert op het gebied van biologische huidverbetering en anti-aging, vult Pascaud met haar behandelingen de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar een (cosmetisch) arts of kliniek. Een Pascaud behandeling heeft zichtbaar resultaat.
Bij alle Pascaud behandelingen maken we indien nodig gebruik van AHA en BHA peelings voor een frissere huid
Door op het juiste moment de huid te behandelen met een peeling kun je de huid opfrissen, de structuur verbeteren, fijne lijntjes en pigmentvlekjes verminderen en de huidconditie bij Acne en Rosacea verbeteren. Glycol-, melk- en salicylzuur peelings zijn hier uitermate geschikt voor. De AHA en BHA peelings zijn zowel in kuurverband als los een goede basis voor huidverbetering.

Pascaud 30 minuten €65,00
Pascaud 45 minuten €79,00
Pascaud 60 minuten €90,00
Pascaud 75 minuten €112,50
Diamond dermabrasie extra bij een Ahava of Pascaud behandeling € 22,00

De Diamond Dermabrasie is een mooie behandeling om de dode en beschadigde huidcellen van de huid te verwijderen. Hierdoor verstevigt het bindweefsel zich en wordt de aanmaak van nieuwe cellen – door de verhoogde doorbloeding – gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe, waardoor de huid glad aanvoelt en er heerlijk fris uitziet.

Kan alleen geboekt worden in combinatie met een van onze Ahava of Pascaud gezichtsbehandelingen.
Marmatrix Vliesmasker:
Vliesmasker dat direct resultaat geeft. Verbetering spankracht, vermindering van lijntjes, huidvergladdend, vermindert roodheid, hydraterend, verkoelend, verfijnt grove poriën, verbeterd circulatie, anti bacterieel.

Extra bij te boeken bij een van onze Ahava of Pascaud gezichtsbehandelingen. (de pascaud 60 minuten is incl. Marmatrix gezichtsmasker en de Pascaud 75 minuten is incl. Marmatrix gezichtsmasker en een keuze uit Marmatrix oog of hals masker)

Marmatrix Vliesmasker Gezicht €27,00
Marmatrix Vliesmasker Ogen €10,00
Marmatrix Vliesmasker Hals €15,00
Harsen
Benen totaal€47,00
Onderbenen € 27,00
Rug€ 24,00
Bikinilijn€ 25,00
Oksels€ 20,00
Bovenlip of kin€ 13,00
Bovenlip en kin€ 18,00
Kaaklijn€ 13,00
Bovenlip, kin en kaaklijn€ 21,00
Verven & Epileren
Epileren € 13,00
Verven Wenkbrauwen € 11,00
Verven Wimpers € 14,00
Verven Wimpers en Wenkbrauwen€ 21,00
Verven Wenkbrauwen en Epileren € 20,00
Verven Wimpers en Epileren€ 22,00
Verven Wimpers en Wenkbrauwen en Epileren € 29,00
Make-up
Dag-, avond- of feestmake-up€ 30,00
Bruidsmake-up incl. Proefmake-up € 79,00
extra kosten voor Bruidsmake-up aan huis (per adres) € 15,00